Unieke websites afgestemd op jouw business en jouw klant.

Online vindbaar zijn is een must voor alle bedrijven. Iedereen heeft tegenwoordig de mogelijkheid om alles op te zoeken, het is aan jou om te zorgen dat jouw website daarbij hoort. Maar online vindbaar zijn is niet genoeg, zorg er ook voor dat je eruit springt ten opzichte van je concurrentie. Daarbij help ik je graag!

Waarom is een unieke website zo belangrijk?

Overtuigd en klaar voor een nieuwe site?

Wat krijg je?

Een unieke website, ontworpen en gebouwd vanaf nul. Geen gebruik van templates, je krijgt een originele site die past bij de noden van jouw bedrijf én je klant. De focus ligt op User Experience (= UX), of met andere woorden: gebruiksgemak. Je krijgt een training waarin ik je leer hoe je foto’s en teksten kan aanpassen, dus ook voor jou is de site gemakkelijk om te onderhouden.

Wees online vindbaar, steek met kop en schouders boven je concurrentie uit en zorg voor een goede eerste indruk bij je klant.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Stuur een berichtje via onderstaande kanalen:

Happy clients

potlood icon

Logo & branding

Ik denk samen met jou na over de nieuwe (re)branding van je business en verzorg het hele grafische plaatje, met je logo als uithangbord voor je business.

website-wit

Website

Ik ontwerp en bouw je website vanaf nul. Geen gebruik van templates, je krijgt een unieke site die volledig past binnen de noden van jouw bedrijf én klant. User Experience is key!

drukwerk-wit

Drukwerk

Van trouw- of geboortekaartjes tot bedrijfsfolders, waarmee kan ik je helpen?